Posilujeme Open Source

Vlastimil Srna
05. 05. 2021
Data Force Technologie

Nový tým pěti specialistů se bude díky získanému certifikátu Red Hat ADVANCED BUSINESS PARTNER SOLUTION PROVIDER se zaměřením na Datacenter Infrastructure a Cloud Infrastructure věnovat oblasti infrastrukturních řešení postavených na open source produktech. Od samotného návrhu architektury, přes její následný provoz a podporu, až po další rozvoj včetně SLA.

Pro společnost Data Force jde o důležitý milník, který rozšiřuje komplexnost poskytovaných služeb a řešení. “Jde o trend, který nemůžeme ignorovat. Vidíme v něm budoucnost služeb, které budou pro naše klienty stále důležitější. A na to chceme být dokonale připraveni”, dodává ředitel společnosti Vlastimil Srna.
Nyní pokrýváme velmi širokou oblast od samotného operačního systému, přes virtualizaci a kontejnerizaci až po moderní cloud platformy. Mezi používané technologie patří Red Hat Enterprise Linux, Ansible, Docker, Kubernetes, Openshift, Satellite a mnoho dalších.

Red Hat je celosvětově předním poskytovatelem enterprise open source řešení postaveného na komunitním přístupu k dodání vysoce výkonných Linux, cloud, kontejnerových a Kubernetes technologií. Red Hat pomáhá standardizovat a vyvíjet cloud-native aplikace a integrovat, automatizovat, zabezpečovat a spravovat komplexní prostředí s profesionální podporou, školením a konzultantskými službami.