Jsme Dell EMC Brand Ambassador

Vlastimil Srna
27. 03. 2017
Data Force

V minulém týdnu se udělovaly prestižní ceny Dell EMC Czech Partner Awards 2017 pro devět nejlepších partnerů a my jsme byli jako každý rok u toho.

Naše společnost Data Force, s.r.o. si odnesla velmi významné ocenění – Dell EMC Brand Ambassador za proaktivní oslovení zákazníků s nabídkou komplexních řešení Dell EMC, a následně dosaženého stoprocentního meziročního nárůstu i ve vysoce konkurenčním prostředí českého IT trhu.

Toto ocenění, kterého si jako firma zaměřená na technologie DELL EMC velmi vážíme, jsme převzali osobně od senior viceprezidentky Dell EMC pro region východní a střední Evropy Anji Monrad a generálního ředitele české pobočky Dell EMC Jiřího Kysely.

Naše společnost Data Force se tradičně specializuje na produkty společnosti DELL a EMC, a po převzetí společnosti EMC firmou DELL ve společnost Dell EMC nám přináší ještě širší portfolio a zároveň poskytuje možnost si dále do budoucna udržet profesionální specializaci na tuto značku.

Vedle naší hlavní specializace v oblastech ukládání a ochrany dat dodáváme od roku 2017 našim zákazníkům i koncové stanice a síťové prvky do našich nabízených řešení.

Jako Data Force jsme pyšni na to, že naše značka a služby patří do úzké vybrané skupiny VIP partnerů. Je to pro nás výzva a závazek do dalších let a věřím že společně s Vámi – našimi partnery příště tedy za rok budeme stát opět na bedně.

Za tým Data Force,
Vlastimil Srna

Související články